Той, Цветана Манева и Явор Милушев ми бяха клиенти, като

...
Той, Цветана Манева и Явор Милушев ми бяха клиенти, като
Коментари Харесай

Иво Танев: Ламбо каза да оставя операта и да стана артист

Той, Цветана Манева и Явор Милушев ми бяха клиенти, като карах такси

„ Една от най-големите неточности в живота ми беше, че не послушах Стефан Данаилов да оставя операта и да стана актьор “. Това споделя Иво Танев , който единствено преди дни навърши 55 години, написа България през днешния ден.

Срещата сред него и гениалния ни артист се случила, до момента в който водещият на „ Треска за злато “ карал такси. „ Бях го взел под аренда и обикалях столицата. Сигурно единствено аз пусках арии и пеех с тях. Една вечер Стефан Данаилов седна откъм гърба, говорихме. После ме предложения у тях да пием по едно. И у тях с Мария беше доста уютно. Няколко пъти го возих и все ми повтаряше, че би трябвало да спра с пеенето и да отида във ВИТИЗ. Съжалявам, че не го послушах “, споделя с днешна дата Танев.     

През годините той е работил какво ли не, с цел да изхранва фамилията си. Бил е преносвач, строител, бетонджия, на трудовата борса. Повече от година е свирил на китара в столичен подлез и от този интервал пази безценен спомен. За един ден събрал над 700 $ , с които съумял да стартира бизнес.

Както си свирел и пеел, почнали да идват японски туристи. Като ги видял, незабавно запял „ О, соле мио “ . Те били във екстаз. След бурния край траял с калцонети. Танев събрал аудитория за цялостен автобус и най-после като сметнал получените банкноти, открил, че те са 734 $.

С тях той отворил видеотека и животът му се трансформирал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР