Той сключи споразумение и плати глоба от 2500 лева 46-годишният

...
Той сключи споразумение и плати глоба от 2500 лева 46-годишният
Коментари Харесай

Помните ли Диан от ж.к.Славейков, който преби съпругата си и тъста си? Вижте каква присъда получи

Той подписа съглашение и заплати санкция от 2500 лв.

46-годишният бургазлия Диан Иванов от ж.к. " Славейков ", който на 2 август преби брачната половинка си и нейния татко, към този момент е на независимост, научи Флагман.бг. През седмицата Диан се е признал за отговорен и сключил съглашение с прокуратурата, което след това е било утвърдено от Районния съд в Бургас. Той е наказан на 2500 лв. санкция.

Наказанието е по-леко, тъй като и брачната половинка му, и татко му са единствено с леки телесни повреди. Между кориците по делото излиза наяве, че брачната половинка му е с охлузвания на носната пирамида, кръвонасядане на предмишницата, а татко й с контузна рана в лява слепоочна област на главата, охлузване и кръвонасядане на дясна скула, кръвонасядане на долния клепач на лявото око и дисторция на носна пирамида.

Случаят потресе обществеността при започване на месеца и съответства с разгласяването на бруталните детайлности за насилието над Дебора от Стара Загора. Флагман.бг в детайли писа за изцепката на Диан, който тогава изясни, че е позволил неточност, евентуално поради изпитото количество алкохол в нощта на случая. 

" Тази година вършим 20 години брак със брачната половинка ми. Смятам, че за този интервал нито един път не съм се отклонявал от уговорките си нито към нея, нито към щерка ни. Без значение къде пребивавам. Допуснах голяма неточност, извънредно доста скърбя ", сподели той пред Районния съд при гледането на мярката за неотклонение. В началото на август той бе арестуван под стража и изкара няколко седмици в ареста - до подписването на съглашението с прокуратурата преди няколко дни. 

Както Флагман.бг описа Диан работи в чужбина, със брачната половинка му действително са разграничени, само че всяко лято той си идвал в Бургас, с цел да види детето си. Често обаче злоупотребявал с алкохола. 

Оказа се, че е и с богато престъпно досие -осъждан е за обири, грабежи и незаконно лишаване на МПС, само че към днешна дата е оправдан. 

Миналото лято е бил арестуван по закона за домашното принуждение, само че нямало издадена заповед за отбрана на брачната половинка му. 

Справка в данните на Министерство на вътрешните работи сочи още, че на 18.08.2022 година бургазлията е бил арестуван за домашно принуждение по отношение на брачната половинка си, само че няма издадена заповед за отбрана по Закона за домашното принуждение.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР