Той се намира южно от Мексико Сити, но много хора

...
Той се намира южно от Мексико Сити, но много хора
Коментари Харесай

Зловещата история, която стои зад Островът на куклите  


Той се намира южно от Мексико Сити, само че доста хора не знаят злокобната история която крие това място


Може би сте решили това лято да отидете на екскурзия в Мексико, да разгледате една друга просвета, да се забавлявате, само че ето и мястото, което не трябва да посещавате в случай че имате едва сърце.


Островът се намира южно от Мексико Сити и се е трансформирал в туристическа атракция, само че доста хора не знаят злокобната история която крие това място, написа "Труд ".

Разказва се, че куклите на острова са обладани от момиче което е открито удавено преди доста години на него. Местната легенда споделя, че куклите движат крайниците и главите си.

След 12 - не, не: 4 строги правила за етикет на италианската маса

Историята споделя, че островът е имал надзирател, той намира удавеното момиченце и малко по-късно вижда и плаваща кукла, която съгласно него е била на момиченцето. За да изрази почитание към духа на момиченцето, той окача куклата на едно дърво.

След което е преследван от духа на момичето и стартира да окачва още кукли. Близките му считали, че е бил воден от невидима мощ, защото не съумял да избави момичето. В продължение на 50 години той събира кукли и ги окачва по дърветата, до момента в който не е открит мъртъв на същото място където е намерил момиченцето.

Той умира там през 2001г. след което мястото се трансформира в туристическа атракция и туристите стартират да носят и окачват кукли. Все отново в случай че имате храброст и сте в Мексико, до мястото се стига единствено с лодка.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР