Той се казва Степан Хаусер. Медии пишат, че е един

...
Той се казва Степан Хаусер. Медии пишат, че е един
Коментари Харесай

Жените са луди по него: той е най-харесваният музикант от Хърватия

Той се споделя Степан Хаусер. Медии пишат, че е един от най-следваните хървати (над 2 млн. в Инстаграм). Не, той не е инфлуенсър, който ще ви популяризира парфюми, козметика и други сходни. Той е аритст, един от най-хубавите музиканти и по-точно - виолончелист. Вероятно малко хора знаят, че Елтън Джон го кани в шоуто си дружно с колегата му от дуото 2Cellos.

Виж още:

34-годишният Степан Хаусер е прочут и на българската аудитория. Доскоро той се изявяваше на сцената дружно със словенеца Лука Шулич, с него изнесоха три концерта в България, единият от които изпълни зала " Арена Армеец ". Степан е още млад, не мисли за деца и семейство, отдаден е напълно на работата си на този стадий, само че пък милиони дами по света " припадат " по него. Неговата популярност се дължи на гения му, само че и до известна степен на неговия външен тип. 

Профилът му в Инстаграм е цялостен с много закачливи фотоси и видеа, на които той е със своето виолончело. Хаусер пуска най-вече видеа от разнообразни страни, на морския бряг, в планината. На тях е съвсем постоянно необут и наложително свири. В живота му въпреки всичко има една сериозна връзка - с момиче на име Йелена Розга, с нея даже стиганали до годеж, само че не и до женитба, пишат от " Труд ". Степан обаче не желае да се обвързва съществено, постоянно го свързват с разнообразни хубавици.

Във видеото горе вижте едно прелестно осъществяване на виолончело, само че от също толкоз красива дама.

Виж още:

Миналата година му приписваха връзка с пианистката хубавица Лола Астанова. Двамата изнесоха концерт в София през декември, което затвърди съмненията, че сред тях има освен това. Астанова обаче сподели, че двамата гледат по доста друг метод на живота, с цел да са дружно отвън сцената.

Източник thumbnail & фотоси: https://www.instagram.com/hausercello/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР