Той прогнозира, че вотът ще е най-късно с местните.Преди самите

...
Той прогнозира, че вотът ще е най-късно с местните.Преди самите
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Абсурдът ще продължи - след всеки избор ще идват нови и нови избори

Той предвижда, че вотът ще е най-късно с локалните.

" Преди самите избори се карат, а знаят, че по-късно ще би трябвало да беседват. Защо не вземат решение за промени в Избирателния кодекс, което да разреши окрупняване на партиите, с цел да може една коалиция да завоюва задоволително гласове. Всеки си прави тънки сметки. Пълен парадокс е това, че колкото повече избори се вършат, по този начин се пречиствало - това го приказват тези, които не могат да влязат, или влязоха за малко, само че излязоха ", добави Гарелов пред Bulgaria ON AIR.

Според него един от разновидностите е продължение на служебния кабинет.

" Ние най-малко още 5-6 години ще се лутаме, вредата е голяма. Те не си дават сметка, че хората от ден на ден се отчайват от демокрацията. Не е решение президентско ръководство, то изисква още доста детайлности. Или тъй като в този момент харесваме Радев, дай да е президентска република. И за какво пък би трябвало да привикваме с обединението ", попита журналистът.

И е безапелационен, че не би трябвало да си във властта, с цел да участваш в Народното събрание.

Попитан дали третият мандат ще отиде при " Български напредък " и допустимо ли е да има президентски сюжет, той отговори: " Има някаква интрига, тъй като тези проценти, които липсваха, пристигнаха в последния миг. Това боде очите. Някои социологически организации му даваха доста висок %, за какво? Това е изкуствено раздут %. "

По думите от партията на Стефан Янев и " Възраждане " са били едни от най-канените посетители по студиата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР