Той получи най-тежката присъда – 2 години затвор, но не

...
Той получи най-тежката присъда – 2 години затвор, но не
Коментари Харесай

Бос От Свирепа Наркобанда Става Примерен Гражданин, Започва Работа!

Той получи най-тежката присъда – 2 години затвор, само че не тъй като в жилището му в панелка в ж.к. „ Възраждане “ бяха открити супер съвременна наркооранжерия и 10 кг дрога, а поради условна присъда за шофиране в нетрезво положение. Чорио е пуснат 4 месеца по-рано, защото е бил примерен пандизчия. Награждаван е неведнъж и е работел по време на престоя си зад решетките.

Дори през последните месеци Филип Чорио е работил в Окръжен съд – Бургас без защита. Прокурорът също е бил склонен да го пуснат предварително. Според неговия юрист Радослав Николов, до присъдата се е стигнало, защото бургазлията е изпаднал в един доста неприятен интервал след честата използването на алкохол.

Това е довело до желанието му за бързи приходи. След ареста обаче Чорио радикално се трансформирал. Съдействал е на проверяващите органи и е сключил съглашение. Филип Чорио към този момент даже имал предложение за работа във компания за асансьорни техници. Той е и глава на семейство, за което желае да се грижи.

Прокурорът също се съгласи с тезата на отбрана и по този начин бургазлията се върна вкъщи. 7 от ОПГ-то подписаха съглашения със профилираната прокуратура през март 2018 година Въпреки сериозните обвинявания, Филип Чорио, Георги Карчев-Карчо, Димитър Киров, Георги Иванов, Теодор Бангеев, Радослав Пехливанов и Николай Сребров получиха леки присъди. Последните двама даже се разминаха с условни, а посоченият за водач Карчо получи 1 година. Илко Паскалев пък не се призна за отговорен и има съществени шансове да се отърве без наказване, макар че също бе посочен от държавното обвиняване като един от водачите на бандата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР