Той отдава днешното поражение на липса на късмет и сподели,

...
Той отдава днешното поражение на липса на късмет и сподели,
Коментари Харесай

Азрудин Валентич е готов да подаде оставка като треньор на Ботев

Той отдава днешното проваляне на липса на шанс и показа, че е подготвен да беседва с управлението по отношение на бъдещето си в клуба.
 Арда прати Ботев на дъното, крясъци Арда прати Ботев на дъното, крясъци "Оставка " огласиха Коматево
Валентич съобщи, че е наясно, че публиката на Ботев не му гласоподава доверие от първия му ден в Пловдив, само че прикани почитателите да поддържат тима.

" Сезонът започва по същия метод. Не е елементарно да се оправиш в сходни обстановки, само че мисля, че през днешния ден играхме по-добре от първите две срещи. Знаехме по какъв начин да пречупим Арда, опитвахме, рискувахме на моменти, само че не се получи.
18  Ботев (Пловдив) - Арда
Те пристигнаха да ни отбележат гол посредством преход и го направиха. На моменти бяхме без шанс. При първия гол ни хванаха неподготвени. През второто полувреме започнахме по-добре, пресирахме ги покрай наказателното им поле. Вторият им гол падна от статично състояние. Нямахме шанс в днешния ден.

Продължаваме да работим, аз съм горделив от моите футболисти. Ще работим, ще опитваме да се подобрим. Към момента това е нашият най-много. Много е елементарно, когато всичко е розово. Три дуела - три загуби и нито една точка.
18  Ботев (Пловдив) - Арда
Трябва да поемем нашата отговорност и да работим доста крепко, тъй като предният сезон към този момент е в предишното. За да излезем от тази обстановка, би трябвало да надградим. Аз знам, че ще зародят доста въпроси. Аз мога да приказвам с управлението по отношение на тези три загуби.

Ако най-важното за тима е да смени треньора си, аз съм подготвен да го създадем още през днешния ден. Въпросът е дали това ще е потребно за тима. Още от първия ден тук публиката не ми гласоподава доверие. Това, което направих с Ботев, няма по какъв начин да ми бъде отнето. То ще бъде записано в историята.
18  Ботев (Пловдив) - Арда
Да, стартирахме неприятно сезона, само че има много фактори за това. Феновете имат право за това, което споделят от трибуните. Аз не желая да поддържат мен, а да поддържат тима. Още довечера мога да приказвам със притежателите, в случай че това е положително за Ботев. Аз стоя на 100% зад тима.

Когато нещата са добре, е елементарно да се приказва. Знам по какъв начин стоят нещата на Балканите. Ако по-доброто решение за Ботев е аз да напусна, нямам проблем с това. Никой не е благополучен - нито ние, нито футболистите, нито почитателите.
18  Ботев (Пловдив) - Арда
Ние имаме два дни да покажем дали ще се огънем или ще бъдем мъже в дуелите с АПОЕЛ. Трябва да опитаме да се възстановим за този мач. Изминалия сезон и мачовете, които спечелихме, са към този момент един спомен. Няма да приказвам за това, което постигнахме. Важно е това, което ще създадем оттук насетне ", съобщи Валентич.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР