Той отбеляза, че това не е първият такъв статус на

...
Той отбеляза, че това не е първият такъв статус на
Коментари Харесай

Герб Нямат Прошка! Таско Ерменков Става Клиент На Прокуратурата Заради Слуха С Отровната Вода!

Той означи, че това не е първият подобен статус на Ерменков. " Предишният път той загатна, че Съединени американски щати и Европа могат да си гледат работата надали не и сподели, че този статус го е написал по гащи. Ако това е по този начин, къде са Българска социалистическа партия, къде е госпожа Нинова, за какво и дали те ще се намесят? Ако те не се намесят, за какво няма да се намесят? Ако предходният път са се смяли на господин Ерменков, този път още веднъж ли ще се смеят?

Тук става въпрос за 2 млн. поданици на столицата, които се чудят какво да вършат ", съобщи Иванов.

Иванов попита дали Българска социалистическа партия застава зад написаното от Ерменков, Корнелия Нинова знае ли. " Ние ще сезираме ДАНС и прокуратурата ", съобщи депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов.

От Столична община обявиха, че това държание безусловно безконтролно, тъй като в София живеят над 2 млн. души и е неприемливо да се вършат сходни погрешни изказвания. " Софиянци получават навременна и качествена вода, като непрекъснато се вършат инспекции. Моите деца са родени през 85-та и 87-ма година, когато изтръпнахме при новината за Чернобил. Ние имаме своя опит, по тази причина по какъв начин политиците си играят с животите на хората. В сегашния миг всичко това, което излезе в общественото пространство е една неточна и подправена вест ", добави Лорита Радева от Столична община.

От Столичната районна здравна ревизия (СРЗИ) също уведомиха, че няма отклонения в качеството на питейната вода на територията на София.

" Във връзка с появили се в обществените мрежи спекулативни изявления за рискова за приложимост вода в София, Столичната районна здравна ревизия (СРЗИ) уведомява, че индикаторите от осъществявания непрекъснат (група А) и периодически (група Б) мониторинг на водата са в норма.

Питейната вода на територията на София дава отговор на условията за качество на водата. Стойностите на индикаторите от изследваните контролни проби са в сходство с условията на Наредба 9 от 16.03.2001 година за качеството на водата, предопределена за питейно-битови цели.

СРЗИ твърди всички поданици и посетители на столицата, че потреблението на питейната вода не крие риск за здравето на хората.

Здравните управляващи приканват жителите да черпят информация от достоверни източници, каквито са институциите ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР