Той остава де факто лидер на Републиканската партия и голям

...
Той остава де факто лидер на Републиканската партия и голям
Коментари Харесай

Представител на Тексас заплашва да отстрани Байдън от гласуването като отмъщение за Тръмп в Колорадо

Той остава де факто водач на Републиканската партия и огромен любимец за продобиване на първичните избори на Републиканската партия през 2024 година, съгласно всички налични изследвания. Съюзниците на Републиканската партия на някогашния президент упрекнаха демократите за провалянето на президента пред Върховния съд на Колорадо в часовете след оповестяването на решението, макар че делото е заведено от основан в окръг Колумбия орган за наблюдаване на етиката.

В Fox News, Г-н Патрик даже стигна до такава степен, че загатна, че републиканците могат да подхващат едностранно изключване на Джо Байдън от гласуването в щати като Тексас, където Републиканската партия управлява локалното държавно управление. Той обаче обоснова изказването си с концепцията, че партията му няма да направи това, тъй като Републиканската партия „ има вяра [и] в демокрацията “.

„ Може би би трябвало да отстраним Джо Байдън от гласуването в Тексас, тъй като разреши 8 милиона души би трябвало да преминат границата, откогато той е президент, разрушавайки държават...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР