Той определи управлението като Задругата на пръстена - различни групи

...
Той определи управлението като Задругата на пръстена - различни групи
Коментари Харесай

Васил Пандов за управлението: Задругата на пръстена - различни ...

Той дефинира ръководството като " Задругата на пръстена " - разнообразни групи с една обща цел. " Вече означаваме триумфи, без значение по какъв начин се показват пре обществото. Ако тези 9 месеца, които предстоят, са задоволителни за реализиране на триумфите, ще бъде направена преценка дали има потребност от нови цели, или повече време ", разяснява Пандов.

 

" Ние управляваме като групи, които се конкурират по избрани тематики, само че несъмнено имат общи цели, които ги сплотяват: финансова стабилизация, приемането на законодателни актове във врзъка с ПВУ, измененията в Конституцията ", даде за образец националният представител.

 

" Във всички случаи поддържаме арбитър Балазелков, с цел да бъде определен другият - ще получи вота на парламентарната ни група ", разяснява той във връзка избора на конституционни съдии.

" Законът самичък по себе си не може да се самоизпълнява. Той се извършва от човешкия субстрат. Ако във всяка една институция и орган на власт не са верните хора, законът може да бъде изопачен по най-различни способи ", сподели още Васил Пандов.

 

По думите му " Продължаваме промяната " не е кратковременен план. " Тепърва ще се разкрива капацитетът ", добави депутатът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР