Западът не си научи урока от руската инвазия в Украйна,

...
Западът не си научи урока от руската инвазия в Украйна,
Коментари Харесай

Камерън: Западът не е научил урока си от руската инвазия в Украйна

Западът не си научи урока от съветската инвазия в Украйна, че властническите съперници могат единствено да бъдат подтиквани, в случай че западните съдружници покажат съмнение или нерешителност, счита английският външен министър Дейвид Камерън, който отбелязва шест месеца откогато пое поста.

В специфична тирада в Народното събрание английският посланик №1 ще призове Запада да бъде по-твърд и по-настоятелен и да осъзнае, че е вкаран в " борба на волята ", в която всички би трябвало да потвърдят, че съперниците им бъркат.

Дейвид Камерън е на мнение, че не задоволително съдружници реагират съответно на провокациите в този нов свят, без значение дали посредством увеличение на разноските за защита, посредством изправяне против иранските подставени лица или посредством отбрана на правата на дамите в ислямския свят.

Камерън твърди, че има късмет Обединеното кралство да отслаби хватката на Русия в Централна Азия, като посочи, че е допустимо да се укрепят двустранните връзки със страни, които " виждат разрушителната, реакционна политика на враговете на Запада като опасност за тяхната сигурност и разцвет ".

В своята тирада се чака също външният министър, който като някогашен министър председател беше срещу излизането на Англия от Европейски Съюз, да съобщи, че Брекзит дава независимост за вложение в съюзи от рода на Aukus със Съединени американски щати и Австралия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР