Той непрекъснато изтъква какъв мъжкар еНесъмнено Димитър Куков е един

...
Той непрекъснато изтъква какъв мъжкар еНесъмнено Димитър Куков е един
Коментари Харесай

Димитър Куков от „Игри на волята“, който непрекъснато изтъква мъжкарството си, се оказа…

Той непрестанно акцентира какъв мъжага е
Несъмнено Димитър Куков е един от най-интересните участници в четвъртия сезон на „ Игри на волята “.

Ландшафтният проектант обаче е пропуснал да показа една много любопитна детайлност за себе си, а точно, че е с хомосексуални пристрастености.

При все, че 32-годишният чаровник с атлетично тяло избира да не обявява този факт, той не е загадка за хората от най-близкото му обграждане. Всъщност той е бисексуален, поради обстоятелството, че в архивите си има записани и връзки с представителки на нежния пол.

От години обаче той се е обърнал към личния си пол и избира точно тяхната компания. Според осведомени, Димитър Куков имал сериозен другар, само че с него се разделили преди да влезе в „ Игри на волята “. Така и не става ясна повода, довела до краха на връзката им.

По всяка възможност истината за хомосексуалните му пристрастености ще лъсне в някой от идващите епизоди на риалитито.
Той се трансформира в един от най-големите дразнители в отбора, откакто бързо съумя да влезе в съществени пререкания с останалите мъже от тима.

Не може да не отбележим обстоятелството, че истината за Куков съвсем незабавно бе надушена от Генчо, който даже не прави опит да скрие антипатията, която изпитва към него. Очевидно в опит да отбрани личността си, Димитър Куков не стопира да разяснява какъв мъжага е и по какъв начин мъжеството не се показва нито посредством мускули, нито пък посредством татуировки.

Само преди няколко дни той озадачи съществено почитателите си като разгласява в профила си в обществените мрежи много провокативни фотоси, които на всичкото от горната страна са двусмислени.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР