Той купи луксозната вила за 1.4 милиона от кралицата на

...
Той купи луксозната вила за 1.4 милиона от кралицата на
Коментари Харесай

Проблеми с Анджелина? Брад Пит продава дома си в Холивуд (Вече не иска да е съсед с бившата си)

Той купи първокласната вила за 1.4 милиона от кралицата на ужасите Елвира, през 1994 година. В нея претърпя с три годеници и две съпруги. Но през днешния ден Брад Пит е подготвен да се раздели с имението, което беше негов дом повече от 25 години и да стартира живота си изначало.

 

Актьорът изненадващо показа, че възнамерява да продаде парцела си и да се реалокира да живее на север. Сумата, която желае за парцела е близо 40 милиона $, като къщата се гордее с богатата си над 110-годишна история и забележителния си външен тип.

В реалност освен Брад, само че и други звезди възнамеряват да се освободят от парцелите си в Холивуд хилс. Причина за това са новите налози, които вкара градската администрация. За да се оправят с рецесията с бездомниците, от общинския съвет са взели решение парцели над 10 милиона $ да заплащат по 4% от цената си като годишен налог. За парцели над 50 милиона $, ставката към този момент е 5%. Това принуди огромна част от звездите да се разделят с парцелите си.

 

Отделно от това, до къщата на Брад до неотдавна живееше и Анджелина Джоли. Тя нае вила, с цел да могат децата й да поддържат връзка с някогашния й брачен партньор, без значение от развода. В момента обаче двамата са в тежка правосъдна борба за " Шато Миравал " - винарната във Франция, която Анджелина желае да продаде, а Брад да резервира. Явно спорът е толкоз яростен, че Брад се пробва да избяга по-далеч от някогашната си...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР