Той и момичето се запознали в инстаграм. Мангъров почнал да

...
Той и момичето се запознали в инстаграм. Мангъров почнал да
Коментари Харесай

Обвиниха Страшилището Пеньо Чешкия В Зверско Насилие Над Жена! Подробностите Ще Ви Вцепенят!

Той и момичето се срещнали в инстаграм. Мангъров почнал да следва студентката, изпратил й и известие. Тя му отвърнала и двамата почнали да си разменят фотоси. Разбрали се за среща и момичето отишло. Тя непринудено се качила в таксито и влезнала в дома на Мангъров край киноцентъра в София. Двамата пили уиски, а откакто студентката отказала да вършат с*кс, Пеньо буен.

“Имаш две благоприятни условия: или да те пребия, да те изн*силя и да те изхвърля като куче, или да не се съпротивляваш и да стане по лесния метод! " След това набил студентката и я изн*силил. Тя незабавно подала сигнал, а Мангъров бил арестуван в дома си. Той декларирал, че не е направил закононарушение и всичко е било непринудено, написа " Пловдив 24 ".

Това не е първо изн*силване в досието на Мангъров. През 2004 година Пеньо е наказан на 8 година затвор за изн*силване в Пловдив. Излиза през октомври 2010 година.

Няколко месеца по-късно обаче скандалният мъж е още веднъж зад решетките. През юни 2011 година той е арестуван от чиновници на ГДБОП в столичния квартал “Люлин ". До ареста му се стига след траяло над половин година следствие.

Мангъров е задържан, тъй като изнудвал няколко дами за баснословни суми, биел ги, заплашвал ги с ликвидиране, принуждавал ги да проституират и да му дават разнообразни движимости - тв приемници, златни бижута, преносими компютри и мобилни телефони. При ареста в дома му са открити документи за банков сейф на негово име, контракт за прекачване на заем от 60 000 лева, контракт за наем и мобилни телефони.

За последно той попадна в пандиза през 2015 година Тогава получи общо 7 година затвор за изнудване от 2013 година с порноклип на свое гадже, с което се срещнал в ареста. “Ако не ми дадеш 23 хиляди лева, ще пусна в интернет клипче по какъв начин вършим с*кс. Ще го видят всички, в това число родителите ти и щерка ти ", заканил се Мангъров. Жената толкоз се тормозила, че Пеньо смъкнал цената до 1300 лева Заедно с тази присъда е наказан и за склоняване към проституция, написа " 24 часа ". В ареста е от 2013 година и това време се приспада от присъдата. Наскоро е пуснат предварително.

Пеньо Мангъров-Чешкия бе обвинен за две поръчкови убийства в Прага през 1998 и 1999 година Първоначално той бе наказан на 20 година затвор поради убийството на Ладислав Цимерман на 27 декември 1998 година Трима чехи бяха посочени за негови съучастници. По-късно присъдата му беше анулирана от апелативния съд поради позволени процесуални нарушавания в досъдебното произвеждане и делото беше върнато на окръжната прокуратура за доразследване. Предприемачът Цимерман бил поръчан от брачната половинка му Мартина, твърдеше обвиняването.

По другото обвиняване - за убийството на Иржи Витек, Чешкия бе приет за почтен. “Нямам нищо общо и с двете убийства, ще видите, че съдът ще го разбере най-сетне ", съобщи Мангъров след привършване на процеса тогава. Той твърди, че по това време не е бил в Чехия, а негов съученик и другар от спортното учебно заведение в Пловдив удостовери алибито му.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР