Той е видял повече от мен, много по-зрял е, по-мъдър

...
Той е видял повече от мен, много по-зрял е, по-мъдър
Коментари Харесай

Роксана не може да се нахвали с новото гадже: Той е по-мъдър от мен

„ Той е видял повече от мен, доста по-зрял е, по-мъдър и по-умен. Мисля, че срещнах човек, който да ме цени, почита, да приема работата ми и да ме обича такава, каквато съм “. Това разкри пред „ Телеграф “ певицата Роксана за новия мъж в живота си.



Предпочита да не споделя с детайлности какво се случва с връзката й, споделяйки правилото, че любовта обича тишината. „ Мога да кажа, че съм щастлива. Видяхте го, факт е, че сме дружно, имам човек до себе си, появихме се дружно на събитие, нямам желание да се укривам, само че не желая и да изпадам в детайлности “, добави тя. Любовта е движеща мощ в живота й и признава, че не може без нея. „ Той ми дава мощ и ме поддържа в сложния живот, изключително ние певиците. Радвам се на дребните неща, не слугувам като в миналото на дарове или сладникави сантиментални жестове, само че правя оценка, че е до мен ”, безапелационна е изпълнителката от звездния тим на „ Хелс кичън “.

Порочен кръг

След като за раздялата с бащата на втория й наследник се изписа много, в този момент избира да пази любовта си единствено за себе си, било то от поверие. Преди месеци певицата взриви с новината, че поставя завършек на брака си. Всичко стартира с една нейна обява в обществените мрежи, която гласеше, че има потребност сама да може да взима решения за това по кое време да яде, по кое време да спи, с кого и така нататък И колелото се завъртя. Изпълнителката минава през тежкото решение да постави завършек на втория си брак. Месеци по-късно споделя, че не е елементарно да се възвърне след такова нещо, изключително когато има забъркано дете, само че от време на време това е единственото решение, което може да те изведе от порочния кръг. „ Край се поставя мъчно, само че когато би трябвало да се вършат прекомерни взаимни отстъпки, макар теб самия не е добре. Винаги съм казвала, че с прошки не се живее. Дай да си извиним това, след това друго, не това е единствено метод да трупаш отрицателни страсти “, изяснява певицата. Смята, че двамата по този начин не са съумели да си паснат, нито като характери, нито като метод на живот и прибавя, че и възрастта има значение. Това, което желае да се знае сигурно, е, че не е поставила завършек на връзката си с Александър поради новия мъж. „ Той се появи по-късно – в точното време и на точното място, за което благодаря на ориста. Просто щастието, фамилията, за което се борех и ви показвах, беше единствено на фотоси, само че действителността беше друга ”.

Щастие

Най-сладките неща в живота са двамата й синове. Когато е единствено на 16, ражда първия – Даниел. С татко му били единствено деца, когато забременяла. Споделила първо на баща си, който и до през днешния ден е най-хубавият й другар. Естествено, новината провокирала всевъзможни страсти, само че въпреки всичко взема решение да резервира детето си. „ Даниел е детето, без което не мога да вдишвам, не мога да пребивавам, той е най-голямата ми поддръжка “, споделя Роксана. Днес Дидко, както на галено го назовава, е на 21 години. Тръгнал е по стъпките на майка си. “Най-голямото благополучие, което една жена може да изпита, е раждането на децата й. Аз съм майка, която живее за децата си. Щастлива съм, тъй като имам прелестни две деца, възпитани, положителни, скромни, които живеят безшумно, спокойно и умерено, а не като деца на звезда. Винаги съм казвала, че Господ ти дава такива деца каквито си си заслужил “, споделя Роксана. Певицата учи децата си да бъдат положителни, скромни и да не се парадира с нищо. Грижите за дребния Сашко са споделени, сред всички. „ Александър също го гледа и мога да кажа, че е страховит татко “, споделя певицата.

Камери

Синът й бил доста артистичен, взел е по нещо и от нея, и от татко си. Сутрин до обяд мечтае да е служител на реда, следобяд е боксьор, а вечерта е ютубър. Артистичен е, доста го влекат камери, а Роксана допуска, че може да стане и артист. Певицата се забавлява доста с песните на сина си. „ Не пее попфолк, знае британски песни, испански и италиански песни, това е от тези онлайн мрежи, в които седят децата през днешния ден по през целия ден “, споделя тя.

Двамата дружно доста обичат да пазарят. „ Луд е по това да купуваме играчки, обичано му е по-късно да се приберем у дома и да ги разопаковаме, да ги разхвърли из целия хол и след това отива, взима си таблета и стартира да рови в интернет нещо “, изяснява певицата.

Мекици

Макар и единствено на 6, дребният Сашко към този момент може да прави мекици и палачинки. С огромния си готвят нощем. „ Аз се прибирам по нощите от мое присъединяване и го сварвам в хола, той се е прибрал малко преди мен от свое. И му споделям, хайде да си сготвим нещо. Правим небрежно нещо - пица, спагети, сандвич и сядаме на дивана да си приказваме, обсъждаме всевъзможни неща и като погледна часовника, станало е 5-6 сутринта и към този момент се е разведелило, това са най-хубавите ми моменти с него ”, споделя Роксана. Големият й наследник постоянно е желал да стане музикант. „ Искаше да прави музика, да бъде кларнетист и да твори песни и в днешния миг е в студиото и реализира фантазиите си “, споделя Роксана. Дори към този момент е правил някоя от последните песни на майка си. „ Аз съм му огромна опора и желая да му оказвам помощ, до него съм във всяко едно отношение. Да се отличи като аранжор не е елементарно, само че той доста се старае. Но го държа на земята, значимо е да не си вирва доста носа. Радвам се, че потегля по пътя си и нищо не му е обещано безплатно “, изяснява Роксана. Ако нещо не е както би трябвало в работата им, любящата майка не икономисва нищо. Двамата даже по този начин са се карали след един спор за ария, че след него се ражда огромен шлагер. Дори спрели да си приказват за избран интервал от време.

Почива си с разтривки и нови книги

Фризьорът и гримьорът за Роксана са всекидневие. Луксът е, когато може да си разреши да излезе без прическа и грим. Най-добрият метод за релакс на певицата са масажите. Обича всевъзможни. „ Смеем се с мои близки, че мога да си дам всичките спестени пари за разтривки “, споделя тя. Вика си масажиста у дома. Не си пада по скъпи почивки и екзотични дестинации, концепцията да лети със аероплан 7-8 часа, с цел да стигне до някое местенце, не я блазни. Но е същинска идилия, когато има свободно време, с цел да се отпусне на мира на дивана у дома с книга в ръка или няколко кино лентата.

Първата й питка - на боклука

Няма искания да е огромна готвачка. Научила се още като дребна в махалата, в която живеела, било срамно, в случай че едно момиче не може да меси питка, да прави чорба или муска. Баба й я учила на остарялата печка. Първо направила питка, не станала добре, била съвсем камък и отишла в кофата. „ Слагаше тенджерата на печката, която беше на дърва, и почваше да изяснява. Сега постави олио, хайде лука, запържи го, измий картофите “, спомня си Роксана времето, което по нейните думи в никакъв случай няма да не помни. „ Много съм скарана с гурме храните, не обичам храна, която е един километър паница и вътре два см ястие “, с усмивка споделя Роксана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР