Той е собственост на фирмата, чиято летателна машина прелетя ниско

...
Той е собственост на фирмата, чиято летателна машина прелетя ниско
Коментари Харесай

Сензационни разкрития за хеликоптера, изчезнал край Гърмен ВИДЕО

Той е благосъстоятелност на компанията, чиято летателна машина прелетя ниско над плаж „ Градина “ в ранните часове на Джулай морнинг

Появиха се нови и много забавни детайлности по отношение на изчезналия край Гърмен хеликоптер. Преди минути стана ясно, че екипаж на вертолет „ Кугар “ е задействан със задача да взе участие в издирвателна интервенция по търсене и избавяне на водач на частен хеликоптер, липсващ край гоцеделчевското село. Това показват от пресцентъра на Министерство на защитата. 

Вертолетът „ Кугар “ е изхвърчал в 14.01 часа от авиобаза Крумово. Военнослужещите от Военновъздушни сили се включват в издирвателната интервенция в осъществяване на Националния проект за търсене и избавяне при авиационни катастрофи.

Искането е на Координационния център по търсене и избавяне към Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “.

„ Няма паднал хеликоптер в региона на Гърмен„, заяви пък кметът на Община Гърмен Феим Иса.

По информация на кмета снощи екипът е завършил работа. Тази заран водачът е изхвърчал към базата в Пловдив към 07.40 часа, а останалата част от екипажа е тръгнала с микробус.

По-късно сътрудниците му съобщили, че нямат връзка с водача, който е трябвало да кацне в региона на Цалапица.

Междувременно се появи информация, че хеликоптерът, който изчезна край Гърмен и този, който през месец юли прелетя ниско над плаж „ Градина “, са благосъстоятелност на една и съща компания. Тя е „ Авио отряд Варна “.

БЛИЦ напомня, че.

От него изхвърляли хартии с лика на Тодор Живков, а хора висели от вратите на хеликоптера. Свидетели описват, че хеликоптерът е кръжал близо 15 минути над залива.

Преминал освен извънредно ниско над хората, само че и над лодка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР