Той е обвинен за измама и остава в ареста за

...
Той е обвинен за измама и остава в ареста за
Коментари Харесай

Информация От Последните Минути! Току-Що Арестуваха Най-Издирвания Човек В България!

Той е упрекнат за машинация и остава в ареста за 72 часа, заяви на специфична конференция представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Срещу Василев има четири досъдебни производства в прокуратурите в София, Благоевград, Дупница и Варна.

„ Преди повече от месец от ГДБОП са почнали предварителна инспекция по сигналите от излъганите. Междувременно по предписание на основния прокурор стартира инспекция във всички прокуратури дали има досъдебни произвеждане с лица с сходни недоволства “, сподели още Арнаудова.

По думите й по всички тези досъдебни производства Спас Василев е бил издирван, само че не е бил откриван, заради което още 2012 година, е разгласен за общодържавно търсене за определяне на адрес.

„ Междувременно, след инспекция установихме, че 2016 година, по искане на Софийска районна прокуратура, лицето е било заложено за търсене в Шенгенската осведомителна система “, изясни представителят на основния прокурор.

Мъжът бе оголен като рисков интернет лъжец, представящ се под името Александър Николов в обществените мрежи преди дни. Той е съумял да завлече над 40 българи с пари за евтини самолетни билети или телефони. Според информациите досега, жителят на Кочериново почнал с измамите още преди 7-8 години.

Спас Василев е бил проверяван по сигнали за измами още през 2011 година, само че преписката е била прекъсната. Той излъгал своя някогашна учителка, служителки на библиотеката и даже прокурори.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР