Той е добросърдечният чудак на Coronation Street, но Рой Кропър

...
Той е добросърдечният чудак на Coronation Street, но Рой Кропър
Коментари Харесай

Звездата от Coronation Street на ITV разкрива, че шокът от заговор за убийство трябва да хвърли светлина върху хулиганите в социалните медии

Той е добросърдечният чешит на Coronation Street, само че Рой Кропър е на път да бъде лъжливо упрекнат в ликвидиране. А артистът Дейвид Нийлсън се надява, че шокиращият сюжет ще помогне да се хвърли светлина върху хулиганите в обществените медии.

74-годишният Дейвид съпостави днешните бойци на клавиатурата със „ старомодната навалица за линч в селото “. В сапунката 18-годишната Лорън, изиграна от Кейт Фитън, е изчезнала и Рой, който е прибирал бездомници и скитници от години, попада под съмнение.

Сюжетът има ехтене от идването на Рой на калдъръма през 1995 година Той беше наименуван " Creepy Cropper ", защото локалните схванаха, че преследва Deirdre Barlow, изиграна от починалата Anne Kirkbride. Но както феновете, по този начин и героите скоро схванаха, че сърцето на Рой е на вярното място.

Дейвид споделя, че се е радвал да бъде върнат в ранните дни на героя си от сюжета. „ Напомня за оня ранен Рой Кропър, когато хората бяха подозрителни към него “, споделя той. „ И това ще бъде употребявано против н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР