Той дойде, каза й, че е нагла и безсрамна и

...
Той дойде, каза й, че е нагла и безсрамна и
Коментари Харесай

Смразяваща СНИМКА: Приятелка на убитата Елена показа как убиецът вади пистолета си и стреля на месо!

Той пристигна, сподели й, че е нагла и безсрамна и му е унищожила живота и просто стартира да стреля. Тя се свлече още с първия патрон. Това си спомня Милена, която е била в кафето със убитата Милена, предава Нова телевизия.



Четири тъжби до полицията и прокуратурата, поредност позвънявания на 112 и ограничаваща заповед не съумяха да спасят 42-годишна жена от нейния 64-годишен брачен партньор.

Преди дни тя беше убита с четири патрона пред очите на най-хубавата си другарка. Това е историята на една предизвестена гибел.

Тя сподели последната й фотография на Елена, направена часове преди тя да бъде убита от някогашния си брачен партньор. " Когато той стреля тя се опитваше просто да се обади на 112, тъй като той нарушава още веднъж ограничаващата заповед. Аз незабавно започнах да фотографирам с телефона, с цел да имам доказателство. Оказа се дори, че съм уловила момента, в който той си вади револвера. Той изстреля всички патрони, които имаше налични. Погледна ме и ми сподели: " Сега ще се предам, тя ми унищожи живота да знаеш " и потегли. Аз започнах да звъня незабавно на 112 ", призна още Милена.





Друга другарка на убитата Елена се е чула с Милена минути след случилото се. " Каза ми тръгвай. Венци я простреля. Казах да не се майтапи с това, само че тя ми отвърна, че не се майтапи. Тогава чух писъците на хората към тях ", призна другата близка на починалата.



" Елена имаше лист хартия, който не й послужи за нищо. Той не й избави живота, не й оказа помощ, не я резервира. Тя просто живееше с мисълта, че той ще я убие. След ограничаващата заповед той продължи да я следи. Знаеше къде живее и работи ", призна Милена.



" Това е последната фотография, преди Елена да бъде убита от Венци. Направена е часове преди убийството, когато го забелязах да се крие в храстите ", призна Милена.

" Бил я е пред заведения, тъй като ревнува, тъй като някой я е погледнал. Веднъж опита да я прегази с кола ", сподели Милена и добави, че Венци и преди е казвал, че ще убие Елена, само че бракоразвод няма да й даде. " Казах му, че има деца, само че той отсече " Аз деца нямам, не ме интересуват ". Това е четвърто лято, в което те не живеят дружно. Вечерта преди да се случи това нещо тя ме пита дали в следващата тъжба да не пита служителите на реда дали не чакат да я убият, с цел да вземат ограничения ", съобщи приятелката на убитата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР