Той добави че в момента договорът ни с Газпром“ е

...
Той добави че в момента договорът ни с Газпром“ е
Коментари Харесай

Ананиев: Радев не знае точно какво се случва, бързо да смени енергийния министър

Той добави че сега договорът ни с „ Газпром “ е нарушен и в края му (декември месец) България има право да търси неустойки, тъй като са изпращани поръчки всеки ден за приемане на газа, направени са и 2 опита за заплащане, само че парите са върнати. „ В този случай имаме право на обезщетения и България би трябвало да бъде обезщетена. Ако в този момент тръгнем да договаряме нещо обаче, няма да получим тази отплата “, твърди Ананиев.

 

„ В другите страни, които сега работят с „ Газпром “, първо споделиха в рубли, след това беше изменен този сюжет. Там няма този валутен риск, при който страната, която се е договорила, може да загуби пари и който беше препоръчан на България. Не може едностранно да променяш контракт. Той свършва декември месец - за какво не бъде изпълнен, а по-късно, когато има диверсификация, дано да се конкурират всички снабдители и да изберем най-ниската цена, която е най-изгодна за българския народен интерес “, сподели още той.

 

След като станаха ясни, измежду които е някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, както и двама отцепници от Има Такъв Народ, но липсват основни фигури за партията, Ананиев разяснява:

 

„ Аз в никакъв случай не съм имал упоритост да съм лидер на листа. Въпросът е да има мощен екип, който да убеди оптимален брой хора да гласоподават, и да насочим всички старания в идващото Народно заседание да имаме болшинство на „ Промяната “. Имаме работа за дотъкмяване и съм сигурен, че доста българи ще ни поддържат, защото всеки прави разликата сред старите муцуни с мутренските номера и това, което Политическа партия съставлява “.

 

Според него Христо Петров – Ицо Хазарта е човек с идея, различим българин, който е доста харесван от хора на всякаква възраст и е от основните лица на „ Продължаваме Промяната “, които ще получат поддръжката в 25-и мир. Ананиев предвижда, че Петров ще победи Борисов.

 

Той посочи, че Яна Балникова има персонални аргументи за безучастие в листите, а Лена Бориславова ще оказва помощ в екипа.

 

„ Не мога да кажа, че Лена Бориславова е едва звено, тя е от основните играчи и човек, на който ние разчитаме. Много от хората желаят младежи да се занимават с политика. Ние желаеме да се прави политика по нов метод, желаеме в България да се живее обикновено и множеството български гласоподаватели са мъдри, виждат по кое време някой е нападнат грозно и по мутренски “, уточни Ананиев.

 

Той изрази желанието на Политическа партия за болшинство и означи, че не желаят да беседват с партии, които са подготвени да вършат взаимни отстъпки с интереса на българските жители. Според него „ Продължаваме Промяната “ ще бъде първа политическа мощ, само че това зависи и от българския гласоподавател, а непрекъснатото проявление и шепнене на Бойко Борисов би трябвало да спре.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР