Той да се справи с наркодилърите, крадците и да върне

...
Той да се справи с наркодилърите, крадците и да върне
Коментари Харесай

Сидеров: Гласувах за това София най-после да има за кмет мъж

Той да се оправи с наркодилърите, крадците и да върне 700 млн. лева на софиянци, вместо да отиват при олигарси.
„ Гласувах за това най-сетне София да има за кмет мъж, човек, който може уверено да свърши няколко неща: да се оправи с наркодилърите, които тровят децата ни; да се оправи с тези, които обират къщи, жилища, офиси; да се върнат парите на софиянци при тях, в техни ръце, а не да отиват при олигарсите 700 милиона лв. от непорочност и поправки - тези пари би трябвало да отидат към кварталите; да имаме безвъзмезден превоз за пенсионери, инвалиди и ученици; гей парадите да бъдат забранени”. Това съобщи претендентът за кмет на София от АТАКА Волен Сидеров, откакто упражни правото си на глас в столична гимназия.

„ Гласувах за ред и сигурност в целия град, за бистрота - по какъв начин се харчат близо 2 милиарда лева всяка година. Гласувах за преустановяване на концесията със " Софийска вода ", добави още Сидеров.

В умозаключение той сподели пред медиите, че е подал оставка от Народното събрание, тъй като по този начин се прави и по този начин е почтено. „ Когато отиваш на една борба, би трябвало да напуснеш настоящия си пост, аз го направих изрично и дефинитивно. Няма да се върна в Народното събрание”, акцентира Сидеров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР