Той беше арестуван по подозрение в престъпления с насилие над

...
Той беше арестуван по подозрение в престъпления с насилие над
Коментари Харесай

Марк Уоли: Мъж вкаран в затвора, след като е планирал сексуално малтретиране на 12-седмично бебе в Манчестър

Той беше задържан по съмнение в закононарушения с принуждение над деца, преди да успее да влезе в асансьора на хотела.

Той в началото споделил на служителите на реда, че бъркат, и твърдял, че срещата, за която е бил на път, е била за спекулация.

Разследването на Националната организация за битка с престъпността стартира, когато получи разследваща информация от сътрудници от норвежките правоприлагащи органи.

Те откриха, че Уоли е обсъждал половия си интерес към деца под 12 години в онлайн платформата Wickr.

Той също разказа рисковото малтретиране, което искаше да извърши, и показа неприлични изображения на деца в уеб страницата.

>

Атентаторът от Манчестър Арена Салман Абеди умъртви 22 почтени души при самоубийствена офанзива, правила за следствие

Whalley употребява Wickr, с цел да изпрати известие до някой, който твърди, че има достъп на бебе и той им разказал за малтретирането, което желал да нанесе, откриха следователи от NCA.

71-годишният в началото се призна за отговорен за правене и разпространяване на неприлични изображения на деца, а по-късно се призна за отговорен за в допълнение обвиняване за образуване на полово закононарушение против дете.

Той беше уредил малтретиране на детето, до момента в който беше под настрана следствие на неприлични изображения на деца, открити от неговите устройства през 2021 година

Уоли беше наказан за всички закононарушения в Манчестърския кралски съд в понеделник.

„ Опасен извършител “

Даниел Уейуел, действен управител на NCA, сподели: „ Марк Уоли е рисков извършител, който имаше ясни планове да изнасили малко дете.

„ В резултат на тясно съдействие с сътрудници тук в Обединеното кралство и оттатък океана успяхме да се намесим и да го арестуваме и в този момент той ще прекара години зад решетките за закононарушенията си. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР