Той бе изслушан като свидетел по делото срещу пияния и

...
Той бе изслушан като свидетел по делото срещу пияния и
Коментари Харесай

Противоречиви показания на приятеля на полицайката Симона Радева по делото ”Семерджиев”

Той бе изслушан като очевидец по делото против пияния и дрогиран водач, предизвикал тежкия пътен случай в столицата през юни предходната година.

 

има данни, че е помогнала на Георги Семерджиев да избяга от мястото на злополуката. След случая тя написа в профила си във „ Facebook “:„ Съвестта ми е чиста “. По-късно беше отстранена краткотрайно от служба.

 

Според показанията на в следствието той е приказвал със Симона след злополуката и е разпознал автомобила му. Днес в правосъдната зала той сподели, че не знаел, че това е колата на Семерджиев.

 

Той съобщи, че е приказвал няколко пъти със Симона, само че не ѝ споделил къде е злополуката. На въпрос на съдията има ли телефона на Семерджиев той отговори по този начин:

 
„ Май нямам номера на Семерджиев. Май единствено Вайбър. Май сме си писали. Не съм сигурен. Мил съм си автомобила в автомивката му. Не ми е взимал пари, в никакъв случай не е желал. Мислех, че автомивката не работи и е пред ремонт и по тази причина не ми взима пари и пуска единствено познати “, сподели в съда Якимов.

 

Свидетелят отхвърли да е бил в близки връзки с обвинения Семерджиев . Той съобщи, че „ се познават по физиономия “, само че не и персонално.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР