Товарен автомобил с пловдивска регистрация се е запалил преди минути

...
Товарен автомобил с пловдивска регистрация се е запалил преди минути
Коментари Харесай

ТИР се запали на АМ „Тракия“, шофьор-камикадзе спря на бензиностанция да гаси

Товарен автомобил с пловдивска регистрация се е запалил преди минути на Автомагистрала „ Тракия “, оповестява " Флагман ", базирайки се на очевидци. Инцидентът е станал на няколко километра преди отбивката за Нова Загора, в посока София.

Пламнали са гумите на полуремаркето. След като усетил, че е в неволя, водачът е отбил – на отбивката за бензиностанция Лукойл.

„ Движех се с лека кола зад тира. Малко преди бензиностанцията забелязах, че се подвига дим от гумите на полуремаркето. Пуснах десен мигач, с цел да вляза на бензиностанцията за къса отмора и кафе. Шофьорът на тира спря ненадейно на входа на отбивката за бензиностанцията. За малко щях да се забия в него “, споделя очевидецът.
свързани новини4782на 05.11.202160017на 25.07.2020
Той съумял да реагира в последния миг и по този начин е предотвратил удар в транспортното средство. Спирането на пламнал е извънредно глупава постъпка, безапелационен е той. По този метод слага в заплаха живота на доста други хора счита още водачът на леката кола.

Тираджията извадил от транспортното средство пожарогасител, чиновници на бензиностанцията и очевидци също са се притекли на помощ със средства за гасене на огън.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР