Товаова, което се извършва в Северна Македония по отношение на

...
Товаова, което се извършва в Северна Македония по отношение на
Коментари Харесай

Българин от Северна Македония: Македонизмът е създаден от Русия и Коминтерна като инструмент срещу българите и България

" Товаова, което се прави в Северна Македония във връзка с България има последователен темперамент...Този път това, което стартира министър председателят Ковачевски и продължи в разказа на президента Пендаровски е безсрамно, неприемливо, манипулативно ", съобщи пред bTV проф. доктор Ана Кочева, от института за български език на Българска академия на науките.
 
 Проф. Анна Кочева Проф. Анна Кочева Източник: Скрийншот видео кадър
" Май към този момент са изчерпани всички начини на дипломацията. Македонизмът е инструмент, който е основан от Русия и от Коминтерна като инструмент против българите и България. Това оръдие, под някаква форма на интернационалната сцена, отново се употребява против България единствено че този път в една толкоз известна реторика. Аз съм сюрпризиран, че западните ни сътрудник повече от 2 години мълчат за правата на българите в районен съд Македония. Имат ли побоищата и палежите нещо общо с човешките права ", попита македонският българин Петър Колев.
 
 Андрей Ковачев Андрей Ковачев Източник: Скрийншот видео кадър
Евродепутатът Андрей Ковачев показа, че България мълчи на РСМ над 25 години. " Пендаровски не сподели аз дали съм в черния лист на РСМ ".
 
Припомняме, че Ковачев не бе позволен до територията на районен съд Македония на 6 май тази година, дружно с доктор Милен Врабевски и още трима българи. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР