Това заяви пред Нова телевизия Методи Андреев. Според журналиста Найо

...
Това заяви пред Нова телевизия Методи Андреев. Според журналиста Найо
Коментари Харесай

Методи Андреев: Големият проблем в коалицията са ИТН. Хазартно е да вярваш, че хората около Слави са други

Това съобщи пред Нова телевизия Методи Андреев.

Според журналиста Найо Тицин политическата рецесия е основана изкуствено точно от “Има подобен народ”, само че и от ГЕРБ, които по думите му са внесли вота на съмнение.

“Няма действителни стопански или политически фактори, които да обуславяха разпада на обединението. Към този неестествен развой бих привидял и акушерството на президента. Публична загадка е, че доста по-голяма част от депутатите от Има Такъв Народ са желали да изоставен партията, само че след известни интервенции - дали става дума за обещани посланически постове, дали госпожа Генчовска няма да отиде като дипломат в НАТО…”, уточни Тицин.

По думите му недвусмислено се вижда, че Радев влиза в внезапно несъгласие с Политическа партия, а Русия е доста разграничителна линия. Несъгласие изрази доктор Цветеслава Гълъбова. Според нея обстановката не е изкуствено основана, а са били налице доста катализатори.

“Това беше коалиция от четири изцяло разнообразни политически субекти. Много елементарно е да кажем, че някой на някого натиска копче. Това е възрастен, зрял човек. Не се поддава толкоз елементарно на манипулации”, счита Гълъбова.

Според Найо Тицин не се изключва опция точно на Има Такъв Народ да бъде връчен третия мандат за сформиране на държавно управление.

Според Андреев “тук е моментът на Българска социалистическа партия да се потвърди като съвременна социалдемократическа партия и да се ориентира правилно”. По думите му единственият метод ГЕРБ и Движение за права и свободи да излязат от изолираност е “да отрежат живо месо от себе си” - крадците към Борисов, които трансфораха ГЕРБ в корупционна партия, и крадците към Доган, които трансфораха Движение за права и свободи в база на българското задкулисие.

“Едното е да не можем да си осъществим условията по Планът за възобновяване, другото е енергийната рецесия. Трябва всичко допустимо да се направи, даже и от служебните държавни управления, в случай че те дойдат”, безапелационен е Методи Андреев.

Според него би трябвало да се подпише контракт за полутечен газ със Съединени американски щати.

“А по-късно, в случай че войната в Украйна завърши, при тогава към този момент диверсифицирана България, да има договаряния с “Газпром””, добави Андреев.

“Още по-голямата заплаха е отдалечаването във времето на правосъдната промяна. Това е базово, с цел да преборим корупцията, която е в основата на всичките ни беди. Ако ние не преборим корупцията, ще загинем като общество”, смята” доктор Цветеслава Гълъбова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР