Това заяви пред Нова телевизия Ивайло Шотев от ПП-ДБ. По думите

...
Това заяви пред Нова телевизия Ивайло Шотев от ПП-ДБ. По думите
Коментари Харесай

Ивайло Шотев, ПП-ДБ: Кабинетът Денков-Габриел е като олиото и водата, но трябва да подходим държавнически

Това съобщи пред Нова телевизия Ивайло Шотев от ПП-ДБ.

 

По думите му двете партии си нямат взаимно доверие, само че не изключи такова да бъде построено в бъдеще. 

 

“За да се случи конституционната промяна е належащо едно доста по-широко болшинство. Затова смятам, че е нужна поддръжка от по-голяма част от парламентарните сили, това включва и Движение за права и свободи. Това е належащо, с цел да се увеличи доверието в правосъдната система. Присъствието на Делян Пеевски в Комисията по конституционни въпроси е право на тази парламентарна група ”, разяснява депутатът.

 

Той разяснява и последните развития към следствието по БарселонаГейт. Прокуратурата изиска имунитета на Бойко Борисов, а през седмицата внесе и последните преведени документи по случая, замесил името на водача на ГЕРБ в скица за пране на пари. Според медии, добрали се до детайлностите, излиза наяве, че Борисов самичък е обезпечил парите за къщата на моделката Борислава Йовчева в каталунската столица.

 

От ПП-ДБ обаче към момента нямат позиция по случая. Партията е изискала още детайлности към тази информация, а по-късно юристите ще дадат своето мнения. 

 

“Смятам, че тематиката с имунитетите ще бъде повдигана непрестанно. Всеки имунитет, който бива пожелан на народен представител, би трябвало да бъде даден ”, твърди Ивайло Шотев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР