Той открои две опорки, с които ги омърсяват“ техните политически

...
Той открои две опорки, с които ги омърсяват“ техните политически
Коментари Харесай

Николай Денков: Нещата в България стават бавно заради постната пи...

Той открои „ две опорки, с които ги омърсяват “ техните политически съперници. Едната е, че не успяхме нищо да създадем и че единствено Борисов може да ръководи тази страна. И втората е, че ние сме като тях… не, не сме като тях, безапелационен бе акад. Денков.

След това някогашният министър-председател срещна присъстващите в залата с триумфите на държавното управление от последните 10 месеца на ръководство.

От думите на Николай Денков стана ясно, че няма област, в която да не са били постигнали резултати или прогрес. Сред триумфите той посочи нарастването на минималната заплата с 20% и с 13% на междинната заплата в страната.

Акад. Денков обаче разясни, че огромна част от хората не са задоволени от дотук свършеното, тъй като „ тръгваме от доста ниска база “, която идва от „ постната пица “ на ГЕРБ и Движение за права и свободи през годините.

На собствен ред съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев още един път акцентира, че България не е бедна страна, както мнозина се пробват да я изкарат, а просто доста се краде и се злоупотребява с обществените средства.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР