Това заяви пред журналисти лидерът на “Продължаваме Промяната Кирил Петков

...
Това заяви пред журналисти лидерът на “Продължаваме Промяната Кирил Петков
Коментари Харесай

Петков: Сигурен съм, че Борисов няма да се появи на делото frognews.bg

Това съобщи пред публицисти водачът на “Продължаваме Промяната ” Кирил Петков пред Софийския градски съд. 

 

Коментарът му идва тъкмо преди съвещанието по делото, което някогашният министър председател заведе против Бойко Борисов. Това се случи поради изказванията на водача на ГЕРБ, че Петков и Асен Василев са взели комисионни от медиатори за газови доставки.

 

По думите на Петков гражданският му иск е за половин милион лв.. Адвокатът му посочи, че става дума за непълен иск за 10 000 лв., с опция за рекламация за цялата сума.

 

“Ясно представител на Европейската комисия сподели, че няма условие да се затварят мощности и намаляването на излъчванията не е еднакво на затваряне. Вярваме, че е допустимо да се приказва с Румъния и Гърция и да се изиска дерогация по време на войната този аршин да бъде занимателен във времето. Но това няма да стане през лозунги и неистини ”, разяснява още Петков.

 

Петков повтори, че няма обвързване за затваряне на потенциал съгласно критериите сега.

 

Шизофренно е съгласно Петков протичащото се към сформиране на държавно управление. 

 

“Те дори не желаеха да приказват по най-важните цели за България. Връщаме мандата и ще изчакаме президента, с цел да забележим на кого ще го връчи. По-важното в този миг не е това дело, а да стартираме да опровергаваме лъжите ”, разяснява още Петков.

 

Пред медиите водачът на Политическа партия разяснява и думите на Христо Иванов. Съпредседателят на Демократична България съобщи, че партията е подготвена да вземе третия мандат и да сформира държавно управление, в случай че ГЕРБ и Политическа партия се схванат., откакто от Политическа партия върнаха мандата.

 

“Не е като двама индивида да седнат и да се схванат. Говорим за кардинални политики - в случай че се разберем за антикорупционните политики, промяната на основния прокурор, подготвени сме да седнем. Между реториката и дейностите обаче е цялата разлика ”, уточни Петков и напомни отхвърлянето на Закона за отбрана на лица, които подават сигнали. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР