Това заяви пред bTV Богдан Милчев от Института по пътна

...
Това заяви пред bTV Богдан Милчев от Института по пътна
Коментари Харесай

Богдан Милчев скандално: В регионалното министерство има тежка корупция, с чадър от президентството

Това съобщи пред bTV Богдан Милчев от Института по пътна сигурност.

 

Строителната компания отива при заместител на Комитова и споделя, че заместникът и е желал пари от компанията. Той е желал рушвет. И при при президента отиват Комитова и Димитър Стоянов. А Тодор Стоянов е очевидец за незаконни планове. Прикрива се корупция. На това би трябвало да сложим край, добавя той.

Милчев продължава с разкритията: Министър Шишков е двуличник. Настоявали сме от него да имаме документи за четири пътища. Той ни саботира за тази инспекция. Отказват да ни дадат документите в електронен тип поради неправилна интерпретация. А това би следвало да бъде обществена информация Те се скриха, те отхвърлят да ни ги дадат.

 

Министър Шишков има информация от Агенция " Пътна инфраструктура " и споделя, че няма потребност от ремонт на Автомагистрала " Тракия ". Ако сменят единствено асфалта няма да може да откраднат 300 млн, безапелационен бе той.

 

Да станат обществени всички възлагания. За да направляваме. Но качиха информация единствено до юни. За август, септември не качиха..Качват със задна дата действия, които не са осъществени. И отново саботират, продължава Милчев.

АПИ е принизена до обществен дом. Пишат актове на водачи с извънгарибатни товари. Тези актове падат и Министерство на вътрешните работи им се подиграва, като им споделят да си прочетат закона. Това се случва в този момент, заяви още специалистът.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР