Това заяви пред bTV бившият министър на енергетиката Мирослав Севлиевски. По

...
Това заяви пред bTV бившият министър на енергетиката Мирослав Севлиевски. По
Коментари Харесай

Мирослав Севлиевски: Прашки да имаме, трябва да ги пратим на Украйна, за да могат хората да се пазят

Това съобщи пред bTV някогашният министър на енергетиката Мирослав Севлиевски.

 

По думите му това, което е правил Симеон Велики преди време, през днешния ден го вършат украинците.

 

" Това, че има някакви хора в България, които се пробват да отрекат последните 30 години - Путин се отхвърли от Съюз на съветските социалистически републики, по времето на Пригожин се отхвърли от Великата Октомврийска гражданска война. Сега му остава да се отхвърли от Петър Първи и да се трансформира в Чингиз Хан ", сподели още той.

 

Журналистът Асен Агов от своя страна изрази мнение, че единственият метод да се постави завършек на тази война, е окупаторът да бъде изтласкан коренно от територията на Украйна.

 

Относно това, че страната реши да даде на Украйна 100 бронирани машини от запасите на Министерство на вътрешните работи, Агов сподели следното:

 

" Този диалог се води доста дълго време за модернизацията на войската ни. Той обаче в никакъв случай не намира задоволително поддръжка. За първи път виждаме да се вършат съществени старания, с цел да се промени тази политика. Това се случва с помощта на министър Тагарев. Аз съм мощно впечатлен от интензивното изпитание да се премине към нов стадий на българската армия ", означи журналистът.

 

" В 2014 година, когато Путин влезе в Крим, в друга телевизия споделих, че Путин ще приключи като Милошевич - изправен пред Международен съд. Ние сме съдружници с всички страни, които оказват помощ солидно на Украйна. Между тези хора, които са толкоз приказливи в последно време, има генерали. Те не може да не са забелязали, че руснаците водят сега отбранителна политика такава, каквато е била по време на Първата международна война. Русначетата, които са в окопите, ще бъдат избити, тъй като там са ги сложили техните командири без да знаят какво да вършат ", сподели още той.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР