Това заяви пред Българската национална телевизия отцепилият се от ИТН

...
Това заяви пред Българската национална телевизия отцепилият се от ИТН
Коментари Харесай

Отцепникът от ИТН Иво Атанасов: Ива Митева е наемник. Днес е с ИТН, утре може да е с друг

Това съобщи пред Българската национална телевизия отделилият се от Има Такъв Народ народен представител Иво Атанасов.

“Пожелавам на Ивето и всички от Има Такъв Народ да вземат вярното решение и без извиване на ръце да се махнат финансовите зависимости от господарите на Има Такъв Народ, да не помнят настояванията за постове и да се работи в интерес на гражданите”, уточни Атанасов.

По думите му Има Такъв Народ е функционирала като еднолично ръководено сдружение с лимитирана отговорност - притежател е Слави Трифонов, а чиновници - Станислав Балабанов и Тошко Йорданов.

На въпроса за какво не напусне Народното събрание по образеца на Елена Гунчева от " Възраждане ", той изясни, че е бил помолен от регионалните координатори във Видин да не напуща Народното събрание, с цел да пази ползите на жителите.

“Не съм напуснал Има Такъв Народ, с цел да стана част от различен партиен план или " Продължаваме промяната ", безапелационен е Атанасов.

Атанасов разяснява и гласуването на самостоятелните депутати в поддръжка на френското предложение за Северна Македония.

“Нашето гласоподаване за рухването на ветото над РСМ в Народното събрание демонстрира, че не сме под шаблон и да гласуваме по този начин, както е разпоредено от даден стопанин и всеки прави своята преценка по какъв начин ще гласоподава. Аз се въздържах”, уточни Атанасов.

По думите му френското предложение, направено взаимно с Министерство на външните работи и позитивна стъпка, само че липсва изясненост.

“Вярвам на това, което споделя Теди Генчовска. Тук имаме едни престрелки сред президент и министър председател. Нека не избързваме с това, което споделя Румен Радев за празните чекове и така нататък Сега българските претенции стават претенции на Европейски Съюз и в този момент съм сигурен, че натискът ще бъде върху управлението на Северна Македония и те ще би трябвало да вземат своето решение”, уточни Атанасов.

Според Атанасов, би трябвало да се направи всичко допустимо да има държавно управление и работещ парламент.

“Депутатите от Има Такъв Народ в един миг би трябвало да решат кое е в интерес на гражданите”, безапелационен е той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР