Това заяви по БТВ съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

...
Това заяви по БТВ съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще се фокусираме върху г-н Борисов, опорките на Делян Добрев са продиктувани от него

Това съобщи по БТВ съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Той показа, че е обмислял дали да включи в делото за клюка, което заведе против ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов, и Делян Добрев.

 

„ Стига толкоз драми, чупене на държавни управления и нови строеве. Слави и неговите хрумвания би трябвало да останат в предишното. Това е на ниска цена трик, с цел да са на вълната на евтина известност. Не мисля, че някой го взима на съществено “, разяснява Петков във връзка концепцията на „ ИТН “ за смяна в държавното устройство към президентска република.

 

„ Недоумявам, откакто е имало слотове за октомври и ноември, за какво служебното държавно управление избра да вземе единствено един транспортен съд. Обадих се на енергийния министър на Гърция за какво не можахме да имаме слотове, само че с удивление разбрах, че връзката е била вяла и не е имало напъни за намиране на слотове. Толкова положителни и контрактувани кораби бяха оставени и не бяха купени “, зачуди се той.

 

Асен Василев: Няма по какъв начин България да бъде наказана по настоящия контракт с " Газпром "

„ Нашето държавно управление всеки ден изпращаше поръчка до „ Газпром “, с цел да си извърши контракта. Докато аз бях министър председател, ние си изпълнявахме контракта прецизно, само че от другата страна нямаше доставки “, уточни Петков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР