Това заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на ПГ на ДПС

...
Това заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на ПГ на ДПС
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Цяла България знае кой е посъветвал Любомир Каримански да се откаже от надпреварата за БНБ – олигархът Иво Прокопиев

Това съобщи от парламентарната естрада зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид по време на дебатите за процедурата по желание на шеф на централната банка.

Повод бе заложеният от ръководителя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова въпрос към ръководещите кой е посъветвал един от претендентите да се отдръпна. Председателят на Бюджетната комисия в Народно събрание разкри в телевизионно изявление, че при него са ходили емисари да го поучават да не се кандидатира за гуверньор.

Въпросът Ви е риторичен. Цяла България знае кой е този човек. Това е същият човек, г-жо Атанасова, който през цялото ви ръководство е предложил министри на господин Борисов и господин Борисов е приемал тези министри, сподели Хамид Хамид.

Това не са мои думи, това не са мои изказвания. Това е изказване на самия господин Борисов. Това е същият човек, г-жо Атанасова, който сега подреди и това държавно управление. Това е менторът на министър-председателя. Това е олигархът Иво Прокопиев, за какво се учудвате кой е този човек, съобщи още Хамид. И на собствен ред попита Атанасова: „Вие си мълчите за този човек! Ще чуем ли нещо от вас?“

Аз чаках, че ръководещите ще посочат кой диктува разпоредбите, отговори Атанасова. И призна: „Да, прав сте, в миналото обратно във времето, за което и вие казахте, че цитирате някогашния министър председател Борисов, са се водили диалози. И това никой не го е крил. Сега обаче не знам дали в действителност има сериозна смяна в ролята на господин Прокопиев за българския политически живот. Защото в случай че в миналото обратно във времето сходни диалози са се водили, в този момент виждам, че освен се водят диалозите освен се показват лицата, а и даже се моделират диалозите. И през вчерашния ден го видяхме.“.

Тук има задоволително видни ръководители на ръководещата партия като Настимир Ананиев, който може да отговори на въпроса кой ви подреди да удължите периода на процедурата, кой отхвърли възможен претендент от присъединяване в тази процедура. Това Иво Прокопиев ли е, попита Десислава Атанасова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР