Това заяви министърът на земеделието д-р Иван Иванов на брифинг

...
Това заяви министърът на земеделието д-р Иван Иванов на брифинг
Коментари Харесай

Министър на БСП скочи на Александър Дунчев: Вреди на партията си и на коалицията!

Това съобщи министърът на земеделието доктор Иван Иванов на брифинг в Монтана. Думите му идват единствено ден откакто депутатът от „ Продължаваме Промяната “ и някогашен изпълнителен шеф на Агенцията по горите Александър Дунчев направи за назначения на член на БСП-Сърница в Регионална дирекция по горите-Пазарджик без осъществяване на конкурс, с протокол, който той самичък е подписал, и съгласно Дунчев, без нужния опит за длъжността, която заема.

Министърът на Българска социалистическа партия акцентира, че волята на управлението на министерството е за преустановяване на всички корупционни практики и опазване на българските гори.

„ Агенцията и държавните горски предприятия са направили към днешна дата над 150 хиляди инспекции, откогато поех министерството, формирани са хиляди констативни протоколи, както и наказателни постановления. Целият екип на министерството работи в посока да се подсигурява бистрота в ръководството на горите “, изясни Иванов.

„ Нас ни тормози с какви бизнес кръгове той /Александър Дунчев – бел. ред./ работи и какви задания му слагат – може би да се доунищожи българската гора “, попита министърът на земеделието. Той беше безапелационен, че сходни дейности няма да съумеят да разрушат основаното доверие в министерството и в екипа, в който има представители на Българска социалистическа партия и Политическа партия. Иванов добави, че не е редно въз основа на документи със подозрителен генезис да се твърди, че се правят злоупотреби в министерството и дефинира това като неистина, която се популяризира в общественото пространство.

Иван Иванов напомни, че към този момент са разкрити 36 склада за директна продажба на локалното население на дърва за огрев, като следва броят им да се усили в идващите дни и за тях към този момент дава отговор отраслов заместник-министър.

„ Тази тематика, колкото и да се пробват да я експлоатират в посока, че се правят злоупотреби, аз Ви подсигурявам, както и представителят на Политическа партия в министерството, че злоупотреби не се правят. Не смятам, че би трябвало повече да се дава публичност на сходни тематики “, съобщи в умозаключение министърът на земеделието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР