Това заяви кандидатът на “Продължаваме промяната - Демократична България -

...
Това заяви кандидатът на “Продължаваме промяната - Демократична България -
Коментари Харесай

Васил ще бъде следващият кмет на София. Васил Терзиев и Борис Б...

Това съобщи претендентът на “Продължаваме смяната - Демократична България - Спаси София ” за кмет на София Васил Терзиев. Според първите данни от изборите през днешния ден той е безапелационен лидер за кмет на столицата.

По данни на социологическите организации той ще се изправи на балотаж против претендента на Българска социалистическа партия Ваня Григорова или третият все още претендент - Антон Хекимян от ГЕРБ, който е с доста непосредствен резултат до този на Григорова.

“Благодаря за поддръжката, която получихме. Подкрепа, която ще ни разреши да образуваме болшинство в Столичния общински съвет ", уточни лидерът на листата на ПП-ДБ-СС Борис Бонев. 

“Нямаме подозрение, че Васил ще бъде идващият кмет на София, без значение против кого отиде на балотаж ”, уточни Борис Бонев.

“София от през днешния ден не е същата. София от през днешния ден отваря нова страница в своята история ”, уточни Бонев.

 

Според данните на " Тренд " Васил Терзиев събира 38,7% от гласовете, Ваня Григорова от Местна коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ – 19,3%, а Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС - 17,3%. „ Галъп ” също показва Терзиев като водач с 38,8%. Втора е Григорова с 19,1% от гласовете, а трети - Хекимян - със 17,0%.

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР