Това вече не е нито Bentley Bentayga, нито пък новото

...
Това вече не е нито Bentley Bentayga, нито пък новото
Коментари Харесай

Най-скъпият стоков кросоувър в света

Това към този момент не е нито Bentley Bentayga, нито пък новото Lamborghini Urus. Най-скъпият кросоувър в света е Range Rover SV Coupe - първият триврат модел на марката от 30 години насам. Този автомобил коства $295 000.



Външният тип се разграничава от останалата продукция на марката главно по неналичието на задни порти. Предните пък са без рамка за стъклото, а останалите разлики за в салона. Там е употребена свръхскъпа естествена кожа и дърво.



Интериорът впечатлява с четири обособени кресла с ел. регулировки, отопление и вентилация. Интерес от оборудването съставляват още лазерните предни светлини, пневматичното окачване и аудиосистемата с 23 високоговорителя.



23-цоловите джанти приключват картинката на Range Rover SV Coupe, който е оборудван с петлитров V8 мотор и осемстепенна автоматизирана трансмисия. Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава към 5 секунди, а оптималната скорост е 265 км/ч.



Дори и да разполага с $295 000 не всеки може да си купи този първокласен кросоувър. От него ще бъдат създадени тъкмо 999 екземпляра, като огромна част от тях са мече поръчани и предплатени. Титлата на SV Coupe за най-скъп всъдеход най-вероятно ще бъде отнета от задаващия се Rolls-Royce Cullinan.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР