Това стана ясно след проведената от зам.-кмета Енчо Енчев проведе

...
Това стана ясно след проведената от зам.-кмета Енчо Енчев проведе
Коментари Харесай

Найден Тодоров идва в Русе за откриването на Мартенски музикални дни

Това стана ясно след извършената от зам.-кмета Енчо Енчев организира работна среща в Министерството на културата

Зам.-кметът на Община РусеЕнчо Енчев беше признат през днешния ден от новоназначения длъжностен министър на културата Найден Тодоров в Министерството на културата, оповестиха от Община Русе.

Енчев пожела на министър Тодоров триумф в работата на новото и отговорно занятие, доста осъществени планове и поддръжка, както на националните и общински културни институти, по този начин и на общините във образуването и осъществяването на културни политики.

По време на диалога бяха разисквани организацията на Международния фестивал " Мартенски музикални дни ", финансирането на ремонта на постройката на Русенска опера през 2023 година и ускорение на процедурите по координиране на плановете, показани в НИНКН.

Министър Тодоров изрази цялостна поддръжка за самодейностите на Община Русе и се ангажира да открие дружно с кмета Пенчо Милков МФ " Мартенски музикални дни ".

В късния следобяд Енчо Енчев и екипът му организираха работна среща и в Министерството на образованието и науката, както и с ръководителя на Синдиката на българските учители Янка Такева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР