Това стана ясно от показания на служителя пред съда по

...
Това стана ясно от показания на служителя пред съда по
Коментари Харесай

Семерджиев предлагал 10 хил. евро подкупи на полицаи frognews.bg

Това стана ясно от показания на служителя пред съда по време на делото за тежката злополука на бул. “Черни връх ”. Тогава починаха две млади дами. 

 

Евтим Евтимов е един от униформените, застанали като очевидци по делото против Семерджиев. Пред съда той уточни, че Семерджиев му е предложил крупната сума при опит да бъде тестван за шофиране след приложимост на алкохол и опиати. 

 

В правосъдната зала униформени описват, че някогашният футболист се държал надменно и се преструвал, че беседва по телефона с полицейски началници. 

 

Това не е единственият сходен случай. На 10 юни предходната година различен еднообразен - Александър Радев, спрял Семерджиев за инспекция, а пробата за опиати посочил, че някогашният футболист е под въздействие на амфетамини и метамфетамини. 

 

“Поисках документите и те ги дадоха - шофьорска брошура, персонална карта и документи на автомобила. Претърсихме колата. Усъмнихме се, че книжката е подправена и се свързахме с дежурния център. Книжката беше швейцарска. Имаше фолио на стъклата начело, а няма такова право ", споделя Радев пред съда. 

 

“Не се случи задържането - избяга. Тръгна към автомобила си да си остави сякаш някакви предмети и по някакъв метод бутна вратата. Колата възпламени и изчезна. Личната му карта остана в мен “, изясни Радев пред съда.

Заседанието по делото продължава. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР