Това стана ясно от брифинг на Движението в парламентаПредседателят на

...
Това стана ясно от брифинг на Движението в парламентаПредседателят на
Коментари Харесай

„Аз вас ще ви оправя”: ДПС обвини Петков в директни заплахи

Това стана ясно от брифинг на Движението в Народното събрание

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разгласи на брифинг в Народното събрание, че премиерътКирил Петков е отправил „ директни заплахи” към Движението през заместник-председателя му Станислав Анастасов.

„ Явно не му устояха нервите и насочи директни закани, замесвайки името на ръководителя на Службата за съгласуваност на наказания към Държавния департамент на Съединени американски щати Джеймс О'Брайън и това на Америка”, уточни Карадайъ.

По този мотив водачът на Движението изясни, че е изпратено писмо до О'Брайън с питанекой и по какъв начин употребява името му и за какво. „ И то главно за закани на политическия опонент”, добави той, съобщи NOVA.

Анастасов описа в какво тъкмо се показва опасността, получена от премиера: „ Минавайки около мястото, където стоят представителите на Министерския съвет, Кирил Петков се опита да ме привика. Застанах на отдалеченост, с цел да не ми приказва на ушенце, по-късно ми сподели: „ Аз ще ви оправя”. В първия миг не повярвах на ушите си и споделих: „ Моля”. Той повтори: „ Аз вас ще ви оправя”. Каза, че Джеймс О' Брайън е името на индивида и до три седмици да чакаме новини”, изясни той.

Зам.-председателят на ДПСподчерта, че е приканил премиера даповтори казаното от парламентарната естрада, само че Петков „ се е облегнал назад”. Анастасовобясни, че има задоволително очевидци на случилото се.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР