„Това според мен, почти никой не го е изживявал наскоро.

...
„Това според мен, почти никой не го е изживявал наскоро.
Коментари Харесай

Саша Фейгин запълва времето си с онлайн тренировки, рисуване и четене на книги

„ Това съгласно мен, съвсем никой не го е изживявал неотдавна. Мисля, че да се анулират всички спортни събития се случва за първи път. Това е нещо ново. Нещо супер извънредно. Сякаш това не е нашата планета, а сме в различен свят “, това съобщи особено за БНР най-хубавата ни фигуристка при дамите Александра Фейгин.

“Чувствам се доста извънредно, тъй като по през целия ден си седнал съм у дома. Почти не излизам. Излизам единствено с цел да разходя кучето или до магазина. Такова нещо не съм преживявала. Вече съвсем месец съм вкъщи.

С треньорите ми вършим онлайн тренировки. Много е комплицирано, тъй като в жилището не е доста комфортно да си правиш скоковете. Тясно е. Правим разнообразни извършения за тяло, вършим стълбички в блока.

Ледът ми липсва доста. Не се усещам доста удобно без лед. Аз съм привикнала по през целия ден да съм на пързалката. Там е като мой втори дом.

Нищо не се знае за международното състезание. Не знаем дали ще го има или не. Трудно ще си върнем формата откакто пандемията завърши. Аз се бях подготвила за международното. Бях в пик форма. Сега като съм излязла от нея, ще е доста мъчно да си я върна. Ще би трябвало време да се върна отново на това равнище “, добави Саша.

„ Тъй като в този момент имам време, изучавам, тъй като имам изпити. Много обичам да рисувам и чета книги “, описа още възпитаничката на Андрей и Ина Лутай.
БНР
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР