Това сподели самият той. Пианистът отговаряше на въпроси на фенове

...
Това сподели самият той. Пианистът отговаряше на въпроси на фенове
Коментари Харесай

Евгени Генчев с шокиращи разкрития за „Ергенът“

Това показа самият той. Пианистът отговаряше на въпроси на почитатели в Инстаграм. На въпрос би ли се върнал отново в шоуто, той изрично отговори не, само че не въпреки всичко се застрахова, като сподели, че човек в никакъв случай не би трябвало да споделя в никакъв случай. Срещите му с десетки девойки въобще не му липсват.

Ползите на шоуто са, че го направи прочут в цяла България. Поддържа положителни връзки с множеството участници.

Генчев споделя, че е имал прелестни и неповторими прекарвания там. За тях ще си спомня постоянно. Срещнал е скъпи, дълбоки и разнородни хора, които през днешния ден назовава другари.

Ергенът е вегетарианец. Събужда се доста рано заран с йога и леден душ. След това идва време за закуска. Става от дясната страна на леглото постоянно, което демонстрира, че е религиозен.

Предаването, което го направи прочут се радва на извънредно огромен зрителски интерес. Евгени може  да не желае да се върне там и да бъде в центъра на вниманието на толкоз девойки, само че преди дни стана ясно, че участничките от остарелия сезон се записали още веднъж на кастинг.

Щастливката Валерия съумя да завоюва сърцето му. Носят се клюки, че двамата са се разделили след края на шоуто, само че пианистът ги отхвърли.

„ Все още съм с Валерия. Споделяме си календара, комплицирано е, само че намираме време “ – споделя той.

Инфо: marica.bg

Тагове: Евгени Генчев „ Ергенът “ риалити
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР