Това щяла да разбере едва когато се възстановяла от последната

...
Това щяла да разбере едва когато се възстановяла от последната
Коментари Харесай

Цяла България Затаи Дъх, Изтече От Близкото Обкръжение Преди Минути. Водещата Нана Гладуиш Е На Финала

Това щяла да разбере едвам когато се възстановяла от последната си интервенция и намерела сили да излети за Израел, където и при двете ѝ боледувания екип от най-хубавите международни експерти я наблюдаваше. Там Нана щяла да се подложи на редица проучвания, с които да ревизира дали се е повлияла позитивно от десетките литри химия, които за една година организмът ѝ приел.

В момента водещата на „ Съдебен спор “ не се чувствала напълно добре, тъй като тежко претърпяла интервенцията по премахването на яйчниците ѝ. Била унищожена не толкоз в психически проект, тъй като от дълго време знаела, че интервенцията е наложителна, колкото във физически, написа Пик.

Заради химио- и лъчетерапиите тялото ѝ било изтощено и няколко дни тв звездата останала прикована за леглото. Във втората си борба с рака Нана загуби и повече от 10 кг от тежестта си, а отслабването се отразило съществено на тонуса ѝ. Именно поради това се чувствала като руина. „ Подценявах тази интервенция. Позволих си да я пренебрегвам. Мислех си, че отивам, влизам в болница, вършат я и припвам, само че не стана тъкмо по този начин “, споделя Нана, до която за следващ път компактно застанали брачният партньор и синът ѝ, както и болната ѝ сестра Мартина.

Припомняме, че Мартина бе диагностицирана с израстък в мозъка, който бе отстранен след тежка оперативна интервенция. Двете посещаваха дружно курсовете си по химиотерапия и сега сестрата на водещата също била добре. Когато Нана научила за положението ѝ, оставила своята борба на назад във времето и се втурнала да оказва помощ на най-близкия си човек. После обаче шокът отшумял и двете решили да одобряват обстановката с възприятие за комизъм. „ Дори цинично от време на време си правехме подбив. Защото не знам дали е трагично, само че сигурно е комично. Просто неуместна обстановка “, разяснява Гладуиш.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР