Това ще направи нашето управление още по-силно, защото ще успеем

...
Това ще направи нашето управление още по-силно, защото ще успеем
Коментари Харесай

Гюров: Вотът на недоверие ще направи нашето управление още по-силно

Това ще направи нашето ръководство още по-силно, тъй като ще успеем да консолидираме болшинството и в действителност да управляваме с хората, които са подготвени да вземат решения, а не получават своите сигнали и есемеси от Сараите, от диванчетата, от Банкя. Това сподели измежду хората през Народното събрание Андрей Гюров, ръководител на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “.

„ Очакваме да проведем съвещания с всички депутати, които са подготвени да влязат в диалози с нас, да изразят своето мнение, да покажат своя морал и достолепие. След това чакаме президентът да ни връчи мандат, който ние ще осъществим и ще търсим поддръжката “, добави той.

Прогнозата е, че това е единствено една стъпка в отвоюването на страната. Ще продължим да вършим това, за което сме пристигнали, сподели още Андрей Гюров.

„ Хората зад нас демонстрират, че тази смяна е необратима. Това е гражданското общество, което подсигурява, че път обратно няма “, добави той.

Македония беше просто една димка, която да отвлече вниманието на хората и да отвлече вниманието на депутатите. Камъкът, който обърна каруцата, бяха милиардите.

По думите му няма платформа, на която да работим с партията на Стефан Янев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР