Това се вижда изключително рядко, но ето, че съществува. В

...
Това се вижда изключително рядко, но ето, че съществува. В
Коментари Харесай

Гаджето на Нина Добрев двойник на наш национал


Това се вижда извънредно рядко, само че ето, че съществува. В двете двойки двойници са забъркани световноизвестна актриса с български корени и наш футболен национал. Холивудската звезда Нина Добрев е влюбена в един от най-успешните сноубордисти Шон Уайт, по прякор Летящия домат. Той обаче е лика-прилика с футболиста на " Локомотив " (Пд) Бирсент Карагерен. За похлупак и приятелката на Биската е копие на Нина Добрев.



Пълна лудница!



Двойките са толкоз идентични, че постоянно ги бъркат и им желаят фотография за спомен... само че не с верните хора. Шон Уайт е по-възрастният двойник. Летящия домат е роден на 3 септември 1986 година в Сан Диего, Калифорния. Карагерен пък е от Асеновград и на 6 декември означи своя 29-и рожден ден. Двамата имат безусловно идентична форма на главата, усмивка и конструкция на тялото. В момента Нина Добрев и сноубордистът са на отмора в Коста Рика, откъдето демонстрираха фрагменти. През юни те ще отбележат 2 години от началото на връзката си. Нина Добрев не крие, че е щастлива с Шон, който постоянно й прави сантиментални изненади. За първата им годишнина той пресъздава едно към едно дебютната им среща. За задачата ресторант, затворен поради пандемията, отваря порти единствено за влюбените.

 

 Карагерен с гаджето в Турция

Карагерен с гаджето в Турция

Добрев и Уайт живеят в неповторимо 100-годишно имение в Западен Холивуд. Актрисата не крие българското си родословие и даже през октомври предходната година се прибра в родината. Звездата от " Дневниците на вампира " към момента не е водила обичания си у нас, само че през тази година има такива проекти. Шон ще е по-свободен лятото, откакто сезонът на зимните спортове завърши. Летящия домат остана без орден от олимпиадата в Пекин, завършвайки четвърти в дисциплината халфпайп. Това бе петата олимпиада за Шон, който въпреки всичко има цели три олимпийски трофеи в кариерата си.

 

 Футболистът няма да рита против Катар и Хърватия

Футболистът няма да рита против Катар и Хърватия

Футболистът Карагерен също се радва на щастлива обич и сполучлива кариера. Той обича да води дългогодишната си половинка на почивки край Босфора. Запознати разкриват, че хубавицата е богаташка дъщеря, също е от Асеновград. Твърди се, че тази година Биската ще вдигне женитба с изгората си. Карагерен изненадващо не попадна в групата на селекционера Ясен Петров за контролите с Катар в събота и с Хърватия идния вторник.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР