Това се видя от всички, допълни още тя. Абсурдно е

...
Това се видя от всички, допълни още тя. Абсурдно е
Коментари Харесай

Журналистът Таня Петрова: Абсурд е да говориш за 18 млн. ваксини, когато всички се ваксинират с AstraZeneca

" Това се видя от всички ", добави още тя.

" Абсурдно е да приказваш за 18 милиона ваксини, до момента в който никой сега не може да се имунизира с нищо друго, с изключение на с имунизацията на AstraZeneca. Очевидно е, че няма ваксини и е неуместно да твърдиш какъв брой доста си поръчал ", изрази своето отвращение журналистката.

" Това, което стана ясно още през цялото време, още от момента, в който се разбра, че AstraZeneca няма да си изпълнят поръчките със същото движение, с което се чака, е че ние сме подценили доста другите две ваксини, които са в действителност най-напреднали във времето ", разяснява Петрова.

" Това са имунизациите иРНК, имунизациите на Pfizer/BioNTech, както и на Moderna. Количествата, поръчани от тях, са смешни ", безапелационна бе журналистката.

" Първоначалната поръчка за Pfizer е за един милион дози, до момента в който на AstraZeneca са за 4.5 млн. Виждате огромната разлика. Вижда се, че държавното управление не е оцелило микса и най-честно беше да си го признае, тъй като това е обвързвано със запазването на действителни хора и действителни животи в първите най-критични месеци ", приключи Таня Петрова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР