Това се нарича диалект и то от гадните. Такива хора

...
Това се нарича диалект и то от гадните. Такива хора
Коментари Харесай

След Стани богат от снощи: Не е достатъчно да сме млади, красиви и да раждаме деца

" Това се назовава акцент и то от гадните. Такива хора като тази девойка не би трябвало да им се разрешава да вземат участие в сходни излъчвания, тъй като общата им просвета е на кота - 1. Пази Боже от такива " адвокати "... ", " Ако правист ми приказва с такава интонация и правоговор, ставам и си отпътувам ", Потрес, това знамение е приключило право. Бравос "., " Изключително лимитирана госпожица! Прати Уимбълдън в Австралия. Липса на обикновена обща просвета ", " Не е задоволително да сме млади, красиви и да раждаме деца, би трябвало и да сме обикновено грамотни, другояче другото го има във всяка плантация ", " Някой ще ми изясни ли по какъв начин тази толкоз " интелигентна " мутреса е достигнала до присъединяване в " Стани богат "? Още малко и ще ме откажат да го виждам! Объркала е предаването... " Ергенът " е в по-късен час ".

Това са единствено една дребна част от мненията след присъединяване на две млади дами в " Стани богат " през последните две вечери. Едната бе показана като предстоящ правист, а другата - като работеща в IT сферата:

Тя е познавач по тестване на програмен продукт. В момента се радва на дребен наследник у дома. Обича да пътува и е най-впечатлена от хаоса по пътищата във Виетнам и наличието на новините в Дубай, където просто не съобщавали неприятните новини. Гледайте играта на Венета Манолова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР