Това съобщи Нинова пред журналисти в кулоарите на парламента. Аргументът

...
Това съобщи Нинова пред журналисти в кулоарите на парламента. Аргументът
Коментари Харесай

Нинова е отказала охрана на НСО след заплахата на Рамадан

Това заяви Нинова пред публицисти в коридорите на Народното събрание. Аргументът й за това решение е, че парите на хората не би трябвало да отиват за защитата на политици.

Човекът, който заплашваше мен и президента Радев с sms-и опита да влезе в централата на партията, само че отхвърлям защита от НСО, сподели Нинова.

Бях там, искаше да влезе при мен в кабинета ми, защитата го е отстранила, удостовери информацията, която Дир.бг пусна по-рано. Рамадан е имал препирня с защитата на „ Позитано “, само че не е съумял да влезе при нея. Подадохме сигнал в Министерство на вътрешните работи, защото и преди този момент той ме е заплашвал, сподели Нинова.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха за медията, че сигналът е постъпил през вчерашния ден и по него се работи.

Не го познавам, в никакъв случай не съм го виждала. За първи път разбрах за него около историята с есемесите, сподели соцлидерката. Аз не съм имала контакт и не съм разпитвана, добави Нинова.

Тя изясни, че чиновници от отдел „ Убийства “ са ходили на „ Позитано “ и са разпитвали защитата, секретарката, на която се е обадил по телефона и административния шеф, който е слязъл долу.

Според Корнелия Нинова този случай няма връзка с пътните произшествия, които претърпя неотдавна.

На 2 юни 2017 година чиновници на ДАНС задържаха лице от Пазарджишко за отправени закани против президента Румен Радев и водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По-късно стана ясно, че мъжът е подписал сигнален протокол и е бил освободен. И тогава водачът на Българска социалистическа партия не изиска защита от НСО.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР