Това съм аз. България, чисто практически, е един малък пазар.

...
Това съм аз. България, чисто практически, е един малък пазар.
Коментари Харесай

Евгени изплю камъчето за Валерия и Елена

" Това съм аз. България, чисто на практика, е един дребен пазар. Хубаво е да имаш интензивност в родината си, само че аз в никакъв случай не съм имал причина да го върша с пиарски цели тук. Имам задоволително развита кариера в чужбина ", това съобщи Евгени Генчев в " Преди обед " по bTV на въпрос дали присъединяване му в " Ергенът " е било с пиарска цел - с цел да разпространява концертите си.

По-скоро дори може да се огледа и като един тип жертва присъединяване в " Ергенът ", тъй като в този момент, като изляза по улицата, все съм под светлините на прожекторите, съседите викат по терасите, добави още пианистът със международна популярност, по който въздишаха цяла плеяда от хубавици.
-->
" Всяка монета има две страни - и отрицателна, и положителна, само че това е решение, което съм взел умишлено ", разкри най-желания тв ерген за избора си да си тръгне най-после с Валерия от шоуто.

" Не съм изпитвал боязън в " Ергенът ", тъй като правех това, в което имам вяра и което си мислех за вярно. Последиците са неизбежни. Хората следяха всичко, което се случва, а оттова насетне се случва това, което си създадем ние сами.

Не е елементарно, тъй като тъкмо когато ти е най-прясно и прочувствено, и искаш да правиш всичко с индивида, с който си, не можеш поради събитията. Веднъж се разходихме - в 2 сутринта, с маски, с качулки, добре, че нямаше никой на улицата. Преживяхме и това. Сега най-сетне можем да се разхождаме свободно на открито. Валерия е мощна жена, само че и аз не съм си търсил мек камък, добави още Генчев.

Колкото до любовните искри, които прехвърчаха сред него и Елена, Евгени не се поколеба и съобщи: " В последна сметка мога да си потегли единствено с една жена, макар че бяхме в Турция (усмихва се).

С Елена до последно бяхме дружно и тя показваше доста от нещата, които аз диря. Тя е прелестен човек, вижда се като майка, има съществени планове.

Запитан дали не е избрал Валерия, тъй като е модел, хубавица, Евгени отвърна по този начин: " С Валерия бяха контрастни като визия, само че избора е многопластов, не опира единствено до това. Трябваше да направя своите избори и най-после по този начин се наклони везната. Там, където е най-силна страстта, това надвива. Човек си търси самичък смяната от предпочитание да се адаптираш към другия и двамата да вървите в една посока. Така усетих обстановката, по този начин постъпих. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР