Това са зодиите, които цепят стотинката на две:Козирог -->Козирозите са

...
Това са зодиите, които цепят стотинката на две:Козирог -->Козирозите са
Коментари Харесай

Скръндзи! Кои 3 зодии са най-големи скъперници

Това са зодиите, които цепят стотинката на две:

Козирог
-->
Козирозите са известни като старши скъперници, изключително когато става въпрос за дребни суми. Интересно кой може да ги накара да изхарчат пари за безсмислени неща. Те са доста прагматични и им липсва прочувствена независимост. Ето за какво купуват доста рядко и избират да заделят пари за по-важни неща.

Дева

Девите доста постоянно наподобяват като скъперници заради своята податливост към перфекционизъм. Те могат да се заядат за дребни неща, като да вземем за пример подкастряне на косата или свещник, който е коствал няколко лв. по-малко. Те обаче не са скъперници просто по този начин и не могат да се отърват от възприятието да не бъдат прецакани.

Стрелец

Стрелците имат наклонността да са доста огромни скъперници. Те могат да губят часове в магазина, само че да не купят нищо, тъй като " ще ревизират други магазини ". Те обичат да пазят парите си, с цел да могат да пътуват и да вършат неща, които ги вършат щастливи. В по-тежките случаи на Стрелците, те имат податливост да събират безусловно ненужни неща, просто тъй като мислят че могат да са им нужни. Това ги прави зодията, която се приближава най-вече до литературния воин Плюшкин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР